2. Branding
Sterke merkarchitectuur waarop u kan verder bouwen
vastgoed project branding

Branding

We onderzoeken de verankering van uw merk in de competitieve vastgoedmarkt en helpen u met de ontwikkeling van een stevige merkidentiteit.

We scheppen een positieve merkbeleving, vertellen het juiste verhaal en proberen uw doelpubliek te bewegen. Wanneer u voor de lancering van een nieuw vastgoedproject staat, bekijken we op welke manier uw corporate brand en de bijhorende positionering uw project kunnen versterken. En vice versa.

De manier waarop u als projectontwikkelaar communiceert wordt alsmaar belangrijker. Stakeholders zijn kritisch, verlangen transparante communicatie en verwachten dat u uw beloftes waarmaakt. We brengen uw verhaal zo over dat we de emoties van stakeholders raken, zodat ze zich kunnen identificeren met uw onderneming. De creatie van een sterke merkidentiteit reikt verder dan een mooie naam en bijpassend logo. Het vergt verregaande inspanningen op communicatief vlak en zal op lange termijn de perceptie van partners als bouwbedrijven, overheden, architecten, makelaars en potentiële kopers of investeerders gunstig beïnvloeden.

De opbouw van een corporate brand is niet vanzelfsprekend en vraagt tijd. Maar op welke manier ontwikkelt u een sterk merk voor uzelf? Hoe onderscheidt u zich ten opzichte van uw concurrenten? Hoe geraakt u top of mind in de hoofden van potentiële kopers en investeerders? Hoe zorgt u ervoor dat men conversaties over u start? Hoe maakt u een emotionele connectie met uw stakeholders op lange termijn?


Wat kan Konkreet voor u betekenen?


De experten van Konkreet bouwen samen met u aan een sterke merkarchitectuur. Daarvoor brengen we uw huidige branding in kaart en analyseren we de verschillende stakeholders en concurrenten in uw huidige markt. Op basis daarvan ontwikkelen of finetunen we uw huisstijl en tone of voice waarrond we verschillende communicatietools opbouwen. Zo brengen we uw visie en bijhorende waarden op een consistente manier over naar stakeholders, die belangstelling zullen tonen in wat u realiseert. Op die manier creëren we een sterke basis die u kan helpen bij de commercialisering van toekomstige projecten. Maar u zal misschien ook projecten ontwikkelen die minder aanleunen bij uw gekende merkidentiteit.

Afhankelijk van het type project kan uw corporate brand de commercialisatie ervan versterken, maar soms beslist u beter om het ervan los te trekken om efficiënt door te dringen tot uw doelgroep. Konkreet helpt u uw corporate brand op de juiste manier te ontwikkelen en in te zetten.

Marketing en communicatie rond bouw- en vastgoedprojecten
Konkreet is a Handlangers brand
Lange Violettestraat 94 - 9000 Gent (Belgium) - T. +32 (0)9 278 84 37 - E. hello@konkreet.be
Marketing en communicatie rond bouw- en vastgoedprojecten
Konkreet is a Handlangers brand
Lange Violettestraat 94 - 9000 Gent (Belgium) - T. +32 (0)9 278 84 37 - E. hello@konkreet.be