1. Projectcommunicatie
Het nut van communicatie in een vastgoedproject

Projectcommunicatie

We ondersteunen projectontwikkelaars en bieden een antwoord op de communicatienoden die opduiken in de ontwikkeling van bouw- en vastgoedprojecten.

Diepgravende analyse en een competitieve communicatiestrategie vormen de hoekstenen van ieder succesvol vastgoedproject. Hoewel doorgedreven communicatie vaak pas later op gang komt, is communiceren en informeren een noodzaak lang voordat de eerste steen gelegd wordt. Wij helpen u van advies tot realisatie.

Vastgoedprojecten zijn groot van omvang en groot qua impact. Ze brengen een verandering teweeg die altijd voor- en tegenstanders zal hebben. Daarom is het belangrijk om een verregaand inzicht te hebben in de markt en bijhorende trends, en in de verschillende stakeholders. Vanuit onze ervaring met de vastgoedmarkt en eerdere samenwerkingen met projectontwikkelaars, bouwbedrijven, architecten en makelaars bieden we u verregaande expertise in het opbouwen van een sterk vastgoedproject.

U doet waar u best in bent: bouwen aan een nieuwe toekomst. Maar hoe wilt u dat potentiële kopers en investeerders dit concept percipiëren? Wie zijn dit en wat communiceert u naar hen? Wat voor communicatie gebruikt u en via welke communicatiekanalen verspreidt u uw verschillende boodschappen? Hoe vaak en waarom communiceert u? En wat wilt u teweegbrengen met deze communicatie?


Wat kan Konkreet voor u betekenen?


Konkreet ondersteunt u in de opbouw van een stevige communicatieconstructie met strategie als basis. We maken een geïntegreerd communicatieplan op dat we dieper uitgraven volgens uw noden en de informatiebehoeften van de verschillende doelgroepen, in functie van vooropgestelde budgetten. We helpen u met het ontwerpen van een naam, logo en huisstijl voor uw project en bouwen hierrond verschillende communicatietools op met geïntegreerde content en design. Bovendien bieden we u voordelige mediatarieven en maken we u wegwijs in on- en offlinecommunicatie, social media strategie en gericht adverteren.

Terwijl u zich focust op de realisatie van uw vastgoedproject, geven wij uw project vorm in de hoofden van de verschillende doelgroepen. Dat kan op basis van maquettes, fotografie, 2- of 3D visualisaties, rendering of de inrichting van een modelwoning. Wij helpen u ook met bruggen te slaan tussen de verschillende betrokkenen via interactieve en transparante communicatie: buurtbewoners informeren, overheden betrekken, netwerken opbouwen met architecten en voorschrijvers. En we zijn er ook voor u als het toch ergens fout zou lopen. Hoe kan u bijvoorbeeld protest uit de directe omgeving van het project ombuigen tot een positief verhaal? Want ook deze factoren bepalen tenslotte mee het succes van uw project.

Wat kan dit konkreet voor uw project betekenen?

Communicatieproces

Marketing en communicatie rond bouw- en vastgoedprojecten
Konkreet is a Handlangers brand
Lange Violettestraat 94 - 9000 Gent (Belgium) - T. +32 (0)9 278 84 37 - E. hello@konkreet.be
Marketing en communicatie rond bouw- en vastgoedprojecten
Konkreet is a Handlangers brand
Lange Violettestraat 94 - 9000 Gent (Belgium) - T. +32 (0)9 278 84 37 - E. hello@konkreet.be