Sign & wayfinding

Via spraakmakende werfcommunicatie maakt u ook aan voorbijgangers en potentiële kopers duidelijk wat er op de site te gebeuren staat.

Wanneer uw project in de realisatiefase zit, wilt u uiteraard zo sterk mogelijk kunnen uitpakken met de voortgang en het uiteindelijke resultaat. Potentiële kopers bereikt u niet alleen via online- of offlinecommunicatie als banners of advertenties. Die geïnteresseerde koper kan ook een toevallige voorbijganger zijn. Daarom is het belangrijk dat u ook de projectsite zelf communicatief inricht. Dit soort communicatie kan een bepaalde sfeer scheppen rond uw project, maar moet zeker en vast ook functioneel zijn. Maar ook bij in gebruikname van de gebouwen kan in- en outdoor aankleding het project communicatief en design-matig een extra dimensie geven.

Wanneer geïnteresseerden hun weg naar de projectlocatie hebben gevonden bent u alweer een stapje dichter bij huis. Maar hoe trekt u de aandacht van toevallige passanten? Hoe maakt u potentiële kopers wegwijs in uw nieuwbouwproject? Hoe kleedt u ruimtes communicatief in zodat ze tot de verbeelding spreken? Hoe maakt u de projectsite interactief? Hoe organiseert u informatieve en aanlokkelijke kijkmomenten?


Wat kan Konkreet voor u betekenen?


Er zijn veel mogelijkheden om werfcommunicatie te realiseren, maar deze vorm van communicatie heeft een specifiek doel. Ze moet een bepaalde stopping power hebben en ervoor zorgen dat mensen getriggerd worden. Dat kan heel eenvoudig aan de hand van spandoeken, werfborden, on-site infopanelen, bestickering van werfcontainers, gepersonaliseerde vlaggen, … Maar ook tijdelijk ingerichte informatie- of verkoopkantoren op de site, modelwoningen en zoveel meer behoren tot de mogelijkheden.

Hiernaast is louter functionele communicatie in de vorm van bewegwijzering op de projectlocatie ook niet te vergeten. Zeker bij grotere projectsites is een grondige studie hierrond noodzakelijk.

Marketing en communicatie rond bouw- en vastgoedprojecten
Konkreet is a Handlangers brand
Lange Violettestraat 94 - 9000 Gent (Belgium) - T. +32 (0)9 278 84 37 - E. hello@konkreet.be
Marketing en communicatie rond bouw- en vastgoedprojecten
Konkreet is a Handlangers brand
Lange Violettestraat 94 - 9000 Gent (Belgium) - T. +32 (0)9 278 84 37 - E. hello@konkreet.be